De jongens van MSC-Antaris F6 hebben de vrije zaterdag uitstekend benut. De leiders van dit jongste team van MSC, voornamelijk bestaande uit spelers die dit seizoen begonnen zijn met voetballen, hadden een bijzondere teambuildingtraining in petto. Om de conditie van de spelers op peil te houden, werd er een bezoek gebracht aan speelparadijs Ballorig op Blankenstein in Meppel. Alle elf spelers waren aanwezig, samen met enkele broertjes en zusjes en gelijk nadat de deuren waren geopend, stormden de spelers naar de diverse attracties. Al vrij vlot gingen de eerste kledingstukken uit want het luie zweet kwam er al snel aan alle kanten uit. Van ballenbak naar trampoline, van klimmen naar fietsen, van rennen naar glijden, er werd keihard getraind door de jongens ! De limonade ging er dan ook in recordtempo in en hup, gelijk gingen ze weer aan het werk. Met heel veel enthousiasme werden alle attributen ter hand genomen, onder toezicht
van enkele (vooral veel kletsende) ouders. Het enthousiasme van de spelers deed ook leider Wim besluiten eens in de ballenbak te gaan kijken. Het werd een heus ballengevecht waarbij de leider bekogeld werd door alle spelers !
Rond het middaguur was het tijd om te eten. Sommige spelers hadden eigenlijk helemaal geen tijd hiervoor want binnen een mum van tijd was de lekkere patat verorberd. De jongens waren niet meer te houden en nog voordat iedereen uitgegeten was, waren ze al weer bezig.
Onvermoeibaar werd er verder getraind en pas na vier uurtjes zat het erop. Als beloning voor het harde werken, kregen de kinderen aan het einde nog een ijsje. Nat bezweet en met vuurrode hoofden gingen de spelers tenslotte moe maar voldaan naar huis.

Of deze bijzondere “training” geholpen heeft, zal de komende weken moeten blijken als F6
weer lekker buiten op het veld gaat spelen. De sfeer binnen en buiten de groep was al goed maar is wellicht door Ballorig nog verder verbeterd. Als de spelers net zo’n inzet tonen als ze vandaag getoond hebben, dan hebben we een mooie voorjaarscompetitie voor de boeg.