MSC begon goed aan de wedstrijd en Olde Veste kreeg weinig kansen. Het verdedigingsblok Alex/Nick zorgde ervoor dat Mohammed het in het doel rustig aan kon doen. Het middenveld had het daarentegen goed druk, zodat Alec, Rick en Wout flink aan de bank moesten. Na een minuutje of 10 brak Ronaldo door en schoot pardoes de 1-0 binnen. Met deze stand werd ook de rust bereikt. Of het nu kwam door het koude weer, maar het team was niet geheel in goeden doen. De afstand tot de bal was te ver, en het team stond teveel stil naar de bal te kijken. In de 2e helft ging Chanel op doel. De 2e helft was een kopie van de 1e helft. Weer ging Ronaldo ervan door en maakte de 2-0. Ter ondersteuning van de spits werd Devlin ook naar voren gestuurd. Dit leidde als snel tot de 3-0, wederom Ronaldo. Hierna kreeg Olde Veste toch meer grip op de wedstrijd en begon op het doel te schieten. Chanel haalde er een paar ballen knap uit, maar uiteindelijk ging er eentje in, 3-1. Hierna was het al snel afgelopen en bleven de 3 punten in Meppel.