Mede dankzij de gelijkwaardigheid van de teams werd het een ontzettend leuke pot voetbal, met in het begin de betere kansen voor Steenwijkerwold. Twee van hun voetballertjes trokken met aardig voetbal de kar naar een 2-1 voorsprong bij de rust. Maar als collectief ging ons F7 ertegen aan. Nieuw in F7 is Max Veld, die liet zien tot mooie acties in staat te zijn. Hij kapte en draaide op weg naar de goal zijn tegenstanders uit en ronde fraai af. Maar ook de balvaardigheid van Onne viel op (net als de bezorgdheid om zijn hele koude handen) Verder waren we weer goed in kick and rush; een hijs naar voren en dan heel hard achter de bal aan. Ronaldo werd jammer genoeg een paar keer omver gelopen voordat hij tot een schot kwam, maar ook hij punterde er uiteindelijk één in. De achterhoede bleek ook goed stand te houden. In de eerste helft had Thomas de taak laatste man te zijn en dat deed hij uitstekend, en ook keeper Max Vos haalde had een paar mooie reddingen. Na de rust bleek ons F7 een uitstekende conditie te hebben en na de gelijkmaker liepen we vlot uit. Max Vos verdedigde prima, meestal samen met Ilja, Thomas en Max Veld buffelden het hele veld over, Jesca dook steeds vaker bij de bal op en Quinten keepte een puike tweede helft.
De uiteindelijke stand, een 5-2 overwinning voor MSC was ietwat geflatteerd, maar dankzij dit prachtige resultaat en dankzij de afgelastingen van alle andere wedstrijden in de poule staan we boven aan in onze competitie!