Met Devlin op het doel begon MSC aan de eerste helft. Direct werd d’Olde Veste vastgezet op hun eigen helft. MSC speelde goed over, en de spelers (oa. Rick, Nick en Wout) joegen goed op de bal. Na ongeveer 10 minuten kreeg Alex de bal en rende richting het doel. De keeper van d’Olde Veste kon het verwoestende schot niet keren, 0-1 voor MSC. Ook na het doelpunt bleef MSC aandringen om de voorsprong uit te breiden. Chanel kreeg de bal toegespeeld en wist de keeper te verschalken, 0-2 voor MSC. Door de inzet van oa. Amber werd wederom Alex bereikt, die zijn 2e doelpunt van de dag maakte, 0-3 voor MSC. Dit was tevens de ruststand. In de rust werd energie opgedaan voor de 2e helft. In de 2e helft werd van keeper gewisseld, ging Mohammed het doel verdedigen en ging Devlin met name aanvallen. Ook na de rust werd d’Olde Veste onder druk gezet. Langzamerhand werd de tegenstander moe (en MSC ook een beetje) waarna Chanel ook haar 2e doelpunt kon aantekenen, 0-4 voor MSC. Vlak voor tijd schoot Iwan (die vandaag zijn 1e wedstrijd voor MSC speelde) van afstand. De bal werd van richting veranderd waarna de eindstand (0-5) werd bereikt. Door dit goede resultaat steeg MSC (op doelsaldo, 22 voor en 11 tegen) naar de 2e plaats in de poule.
Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Steenwijkerwold.