De vorige wedstrijd was met 5-0 gewonnen, maar het werd al snel duidelijk dat het deze keer niet zo makkelijk zou gaan. D’olde Veste gaf goed partij, zodat MSC maar moeilijk bij de goal kon komen. Na ongeveer 10 minuten probeerde Alex het maar van afstand.
Op het harde schot had de (uitstekende) keeper geen weerwoord, 1-0 voor MSC. MSC probeerde door te drukken, met enkele goede kansen voor Chanel, maar het bleef voorlopig 1-0. Halverwege de 1e helft brak d’Olde Veste uit. Hoe hard Rick, Alec, Marit en Wout ook achter de spelers van d’Olde aanrenden, het haalde niets uit. Met een hard schot verschalkte d’Olde Veste Mohammed, en werd het 1-1. Dit was een lelijke streep door de rekening. Met de 1-1 stand werd de rust bereikt. Mohammed ging voetballen en Wout werd keeper. Met Mohammed kwam er meer versterking op het middenveld; wellicht dat dit goed zou uitpakken. Ook d’Olde Veste wisselde van keeper. Deze nieuwe keeper kon niet zo ver uitschoppen, zodat Devlin de bal kon opvangen en de 2-1 kon binnenschieten. Dit doelpunt werkte bevrijdend voor MSC.
Vlak hierna kreeg Chanel de bal en via de binnenkant van de paal vloog de 3-1 erin en was de wedstrijd gespeeld. MSC kon hierna aan het doelsaldo gaan werken. Via Mohammed, wederom Devlin en Chanel werd het uiteindelijk 6-1.
A.s. maandag om 18:30 uur staat de belangrijke wedstrijd tegen de nr 2 in de poule (FC Meppel) op het programma.