Het is ook de tijd van de laatste activiteiten bij onze voetbalvereniging MSC-Amslod. Er zijn teams die zaterdag 23 december nog in actie komen en de laatste competitiewedstrijden spelen. Verder nemen MSC Zaterdag 1 en MSC Zondag 1 op 21 en 27 december deel aan het Jan Bralten | Stadtmüller Futsal Toernooi Meppel en komt MSC Zondag 1 zaterdag 23 december in de Wessels Boer-hal in Zuidwolde ook nog in actie tijdens de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Oliebollen
Dit jaar bakken vrijwilligers van MSC zelf oliebollen. Dat gaat gebeuren op zaterdag 30 december bij het clubhuis. Iedereen is ’s middags welkom om te helpen of de bestelde oliebollen af te halen. Bestel 11 oliebollen met krenten of 11 oliebollen zonder krenten voor maar 5 euro via supporters@mscmeppel.nl !

Voetbalplaatjes ruilen
Op zaterdag 30 december is er van 13.30 tot 15.30 uur in het clubhuis ook de laatste mogelijkheid om je voetbalplaatsjesalbum vol te maken. Kom naar het clubhuis, neem je dubbele plaatjes mee en ruil je voetbalboek vol! Alle plaatjes zijn aanwezig.

Oliebollenborrel
Aansluitend op het bakken van de oliebollen en het ruilen van de voetbalplaatjes sluit MSC het voetbaljaar 2017 zaterdag 30 december af met de Oliebollenborrel. Van 16.00 tot 19.00 uur is iedereen in het clubhuis welkom om te proosten op het oude jaar!

Nieuwjaarsreceptie
Traditioneel wordt het nieuwe jaar geopend met de Nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats op zondag 7 januari om 15.00 uur in het clubhuis. Het bestuur van MSC nodigt al haar leden, donateurs, sponsors en vrijwilligers deze middag uit om onder het genot van een hapje en een drankje, samen te proosten op een sportief succesvol, gezellig en vooral heel gezond 2018 ! Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie speelt MSC Zondag 4 om 13.30 uur een nieuwjaarswedstrijd tegen MSC Vrouwen 1. Ook hierbij is iedereen welkom !

Rest mij namens het bestuur van MSC iedereen te bedanken voor zijn of haar inzet voor onze vereniging. Allemaal hele fijne dagen en wij hopen jullie bij één van de komende activiteiten te begroeten.

Arjan Jonkers,
voorzitter Meppeler Sport Club