Voor E4 begon net zoals voor de andere teams afgelopen zaterdag eindelijk de competitie. Al vroeg moest er thuis gevoetbald worden tegen DVSV E2.De aftrap was om 9.00.  Sommigen hadden al eens met elkaar gevoetbald maar eigenlijk was het team nieuw. De ouders waren dus ook heel benieuwd hoe deze eerste wedstrijd zou verlopen. Immers echt samen getraind of oefenwedstrijden waren er niet geweest. Wie speelt waar en hoe gaan we het samen doen?

E4 bestaat uit de volgende spelers; Justin,Max, Frank,Maaike,Nienke,Jordy,Jasper,Loek en Pepijn

Direct na de aftrap schoot E4 uit de start blokken, alle voetbal energie kwam naar boven. Onverwachte mooie combinaties en flitsende acties zorgden ervoor dat in de kortste tijd de tegenstander uit Darp kompleet onder de voeten werd gelopen. Met de rust was het al 9-0! Ook na de rust was E4 niet meer te stuiten. Het mooiste doelpunt van deze wedstrijd was wel van Maaike die met een mooie trap vanaf een meter of 20 in de kruising raak schoot. Onze keeper had deze wedstrijd weinig te doen, de verdediging zat prima in elkaar. Maar het seizoen is nog lang! Uiteindelijk werd het 16-0, een goed begin is het halve werk. De top scores van deze wedstrijd waren; Loek en Maaike met ieder 5 doelpunten. Pepijn wist 6 keer te scoren.  Wat zal het de komende wedstrijden worden?