Pitch&Putt Golf is hard op weg naar een landelijke dekking, medio 2013 is de 24ste baan in Nederland geopend. Sinds twee jaar heeft de Pitch&Putt Golfbaan in Koekange zijn bezoekers een nieuwe uitdaging te bieden: Footgolf, een uitdagende combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf. Het spel is niet ingewikkeld en na een korte instructie heeft iedereen het zo onder de knie.

Een deel van de Pitch&Putt Golfbaan in Koekange kan in een handomdraai veranderd worden in een negen holes Footgolfbaan. Het is daarbij een uitdrukkelijke wens om de uitstraling van Footgolf op hetzelfde niveau als dat van Pitch&Putt Golf neer te zetten door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen. Het huidige Pitch&Putt Golf blijft ongewijzigd en is het kern concept. Footgolf is daarop een mooie aanvulling.

Speciaal voor groepen

Het Footgolf is speciaal bedoeld voor groepen vanaf ongeveer 10 personen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een leuk teamuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Op de baan kan men eveneens sportieve arrangementen boeken waarbij Footgolf en Pitch&Putt Golf gecombineerd worden. Mogelijkheden te over! Aangevuld met een uitgebreide lunch, gezellige borrel of barbecue is een uitje bij Pitch&Putt Golf Koekange zeker een nieuwe uitdaging voor bijvoorbeeld voetbalteams. Kijk voor meer informatie op www.pitch-putt.nl/koekange.

Klik PP_VoucherKoekange 25% voor de voucher die recht geeft op een korting van 25%