Jurre onze keeper, Rens en Daan achterin, Remco en Guido op het middenveld en Jeftha en Stefan voorin. We begonnen sterk, de ene aanval na de andere volgde. Ruststand 0-2.

Doelpunten van Jefhta en Rens. Maar de keeper van SVN  heeft zeker 5 a 6 goede reddingen verricht.

Na de rust begonnen we weer fel aan de wedstrijd. Binnen 2 minuten was het 2 keer raak.0-4. Daan (onze trouwe linksback) ging in de spits spelen, want scoren is natuurlijk wel even lekker. Maar het blijft natuurlijk een echter verdediger. Bal van Daan net naast, bal van Daan net over, bal van Daan op de paal, etc., etc. Kortom we hebben veel kansen onbenut gelaten.

Nog even wat hoogtepunten op een rijtje. Guido nam de bal, zette Remco d.m.v. een hakje hem alleen voor de keeper en Remco maakte hem keurig af. Rens scoorde vanuit een corner met het hoofd bij de 2e paal. Jefhta nam de bal aan, draaide weg bij de laatste man en de bal ging met zo’n 100 km per uur tegen de touwen.Kortom, ondanks het koude weer konden we ook van het voetbal genieten.Eindstand 1-8

Doelpuntenmakers van vandaag. Jefhta 3, Rens 3, Remco 1 en Guido 1 keer.

9 wedstrijden 27 punten. 76 voor en helaas 7 doelpunten tegen.

Na de winterstop wacht ons een mooie zware poule, dan kunnen we laten zien waar we staan.