Ondanks de tips begon MSC slap en met weinig beleving de wedstrijd, duels waren half en passes kwamen niet aan. De buren waren wel fel en met combinatie voetbal konden ze hun snelle linkerspits Frank goed bereiken. Echter door Jari Mooij werd hij niet echt gevaarlijk.Doordat we onze laatste man Jochem door een blessure moesten missen waren er wat omzettingen in het team, ook Daan was er niet bij en zijn plek links in de verdediging werd ingenomen door Yannick van der Veen. Alcides opende de score door een snelle aanval over rechts, 0-1. Toen ging de wekker!

Onze boys begonnen hun spel te spelen en dat resulteerde na 5 minuten in een gelijke Stand door een magnifieke lob van Rens. Wat gevaarlijke corners in de eerste helft bleven over. Voor rust moest Yannick  geblesseerd het veld verlaten en na een maand maakte Wiradj weer zijn rentree.

In de rust gaven de jongens zelf aan wat beter moest en gedreven kwamen ze uit de kleedkamer. Ook Alcides bleef goed voetballen het spel golfde heen en weer maar na slecht uitverdedigen van Alcides pikte Denzel de bal op en schoof bekeken de bal in de linkerhoek 2-1!!! Vreugde en opluchting. Alcides probeerde nog wel maar de verdediging hield de kop koel. In een matige pot van MSC toch 3 punten pakken van de buurman is lekker jongens proficiat!!

We bedanken de spelers en begeleiding van Alcides voor de sportieve wedstrijd en scheidsrechter Frank Steenhuizen voor zijn prima strakke leiding.

Volgende week de topper tegen KZC’08 die ook nog ongeslagen is.