Maar we hebben de smaak te pakken, er wordt goed getraind en maken mooie stapjes.Remco en Thomas(sterk) in de verdediging, Guido als mid-mid, Roy op links, Stefan op rechts en Tristan als diepe spits. Hidde als geheime wapen achter de hand.We begonnen prima aan de wedstrijd, mooie aanvallen en lekker scherp in de duels.Alleen de bal wilde er maar niet in, Roy met een mooie knal, Tristan met een schot, maar de keeper redde prima. Guido met een kopbal, de bal van lijn gehaald. Maar na een kwartier was het Tristan die eerst op de keeper schoot, maar uit de rebound schoot hij alsnog de bal voorbij de keeper. 1-0. Dat was verdiend. Ook Emmeloord kreeg wat kansen, maar dan was er altijd wel weer Jurre (man in vorm) die de bal tegenhield.Ruststand 1-0.

Hidde was warm, even een goede warming-up, even rekken, hij was er klaar voor.Scheidsrechter Ruben Huisman floot voor de 2e helft, had de wedstrijd volledig in handen en floot foutloos. Klasse.Na 2 minuten spelen gingen we goed door aan de zijkant, de bal kwam voor en natuurlijk was daar onze goalgetter Hidde die het beslissende tikje kon geven. 2-0.

Niet veel later ging aanvoerder Remco er vandoor via het as van het veld, bleef rustig en tikte beheerst de 3-0 binnen.

Toch bleef Emmeloord voor zijn doelpunt spelen, bleef aanvallen, kortom, een hele sportieve wedstrijd.We kregen veel ruimte, dit keer was het Stefan die de bal voor zijn rechter kreeg en knalde de 4-0 binnen.Als toetje was het Roy die de 5-0 maakte. Kortom een prima overwinning.Maar volgende week krijgen we de ander ploeg uit Emmeloord op bezoek.

FlevoBoys heeft alles gewonnen, maar heeft wel 1 keer gelijk gespeeld. 4-4 tegen MSC. Wij zullen alle zeilen bij moeten zetten om de 3 punten in huis te houden.