De jongens riepen gelijk dat we dus op kunstgras gingen spleen, maar toen we dichterbij kwamen was het toch echt gras. Kortom, prachtige voetbalvelden. Achter de kantine lag dus echt een kunstgrasveld waar we om 10:00 uut zouden oefenen.Rens was ziek, maar we hadden Thomas van Maanen ( F1 ) vandaag bij ons.Na een aantal minuten en wat slippertjes achterin stonden we 2-0 achter.

Maar toen gingen we echt voetballen, even wennen aan het kunstgras, bal eerst aannemen e.d.

Na echt een mooie aanval via veel schijven kwam de bal aan de rechterkant bij Guido terecht die de bal onderkant lat erin poeierde. 2-1. MSC had vandaag veel kansen nodig om te scoren, helaas ruststand 2-1 voor CSV. Wiradj bleef last van zijn knie houden en wij vonden het verstandig om hem de 2e helft aan de kant te houden.

2e helft gingen we dus van start met 5 1e jaars en een F-pupil.Maar voetballend waren we echt een stuk sterker. Kort in in de 2e helft stond onze eigen (Gerd Muller) Jeftha bij de 1e paal bij een corner en tikte de 2-2 binnen.

Kansen genoeg, Guido op de paal, Remco op de lat, Stefan en Tristan net naast.

Weer een corner te nemen, iedereen van CSV let op Jeftha, maar dit keer was het Tristan die  de bal prachtig bij de 2e paal inkopte. 2-3. Helaas lieten we weer veel kansen liggen en kon CSV in de laatste minuut nog de 3-3 maken bij een counter.Kortom, mooie wedstrijd. Volgende week tegen thuis tegen Urk om 10:15. Kijken dus.

Nog even 2 mensen bedanken. Thomas ( goede wedstrijd gespeeld ) en opa van Daan.

Opa bedankt weer voor de komst, heeft nog geen wedstrijd gemist van de E1.