MSC D4 begon goed aan de wedstrijd met strijd en passie werd de aanval gezocht en het combinatie voetbal en samenspel was al weer verbeterd met de vorige wedstrijden, dit leverde in het begin van de 1 helft een paar mogelijkheden op maar de keeper van Alcides stond hinderlijk in de weg.Naar 20 minuten goed spelen kon de verdiende voorsprong niet uitblijven een goed lopende aanval over de rechterkant waar Sven werd vrijgespeeld , hij behield prima het overzicht en zag een van de uitblinkers de vrijstaande Mohammed die deze kans niet onbenut liet en met een fraai schot de op dat moment verdiende 0-1 binnen schoot. Tegen het einde van de 1 helft werden de ruimtes te groot en kreeg Alcides de overhand het was in deze fase te danken aan de uitstekend keepers werk van Yael dat we nog op voorsprong stonden , maar nog voor de rust konden de sterke verdedigers Sanin en Lorenzo de goede spits van alcides niet houden en daar lag de 1-1 in de touwen.

D4frontIn de 2 helft een gelijk opgaande strijd een echte derby met een fanatiek publiek en voor beide doelen veel actie. Toch was het weer D4 die een voorsprong nam een goed spelende Emir speelde zich zelf vrij en met een

fraai schot in de verre hoek liet hij de keeper kansloos. De wedstrijd duurde voor D4  5 minuten te lang in de laatste fase van de wedstrijd was de kracht weg en geloofde Alcides er nog in, weer was het de goed spelende spits van Alcides die de gelijkmaker maakte, de kracht was weg om er nog een laatste offensief uit te gooien.

D4front2Over de gehele wedstrijd gezien een juiste uitslag 2 teams die op de aanval spelen en weinig voor elkaar onderdoen. MSC D4 heeft een goede beker reeks gespeeld waarin ze 20 doelpunten hebben gemaakt, en we komen de buren van Alcides nog 2 maal tegen in de competitie de spelers en speelster zien er alweer naar uit.

We gaan volgende week met een goed gevoel de competitie in …