De wedstrijd stond onder leiding van Wessel Steenhuizen die vorige week terug is gekomen van zijn stage op Aruba en dus een temperatuurverschil van 30 graden meemaakte… Direkt na de aftrap kon je al zien dat het publiek een aantrekkelijke wedstrijd voorgeschoteld zou krijgen met twee ploegen die goed aan elkaar gewaagd waren. De ‘kowetters’ kregen de eerste grote kans na 8 minuten met een goed schot van de 16m in de linker bovenhoek die door Sam eruit werd geranseld. Goed combinatie spel van beide kanten leverde een leuk schouwspel op en onze jongens hadden een paar goede kansen, vooral de kopbal net naast van Niels na een uitstekend positiespel op rechts was een aanval van grote klasse. In de tweede helft speelde MSC ANTARIS met een andere opstelling waarbij we licht overwicht hadden. Met een aantal corners en goede acties van Rens op rechts drukten we tegenstander naar achter waardoor ze op de counter gingen spelen. Dit werd goed doorzien door ons hoewel een paar dotten van kansen door de ‘kowetters’ niet werden benut wederom met grandioze reddingen van onze aanvoerder Sam. De 1-0 werd gescoord door jarige Niels uit een corner. Daarna wilde Kampen natuurlijk ook scoren maar de verdediging Daan en Bart Jan Victor en Jochem wisten niet meer van wijken! We bedanken Hans van Zuiden met zijn team voor de sportieve en nuttige wedstrijd en wensen hun succes! Ook een groot compliment voor leidsman Wessel voor de goede leiding en het ‘bikkelen-in-de-kou’na vorige week nog ‘met-een-zwembroekkie-op-aruba!