Vanavond woensdag 23 april speelde MSC Vrouwen 2 de halve finale tegen het 1e Vrouwen team van  Desz uit Zwartsluis op sportpark de   Cingellanden in Zwartsluis, en heeft de finale bereikt door na in de reguliere speeltijd vlak voor het einde van de wedstrijd de 2 -2 binnen te schieten en nadien de strafschoppen veel beter nam dan Desz.

Het werd een spannende wedstrijd met in de 1e helft een goed spelend MSC dat wat ongelukkig op een 1 – 0 achterstand kwam, maar het veldspel was duidelijk beter voor de pauze een een mooie diepe bal op de vleugel werd door Rachel Boekweg prachtig tot doelpunt gepromoveerd. Toch werd het voor de pauze nog 2 – 1 voor Desz na wat rommelig uitverdedigen kwam de bal voor de voeten van de spits van Desz en deze wist daar wel raad mee en schoot prachtig raak.

Na de pauze geen best voetbal met wel een aantal kansen over en weer, maar goed was het allemaal niet meer. Toch gingen onze meiden er nog voor en in één van de laatste minuten scoorde Michelle Boekweg prachtig 2 -2, dus strafschoppen.

Desz 1 – 0, MSC 1 – 1  ( 15 jarige ) Maaike Gommans, Desz 1 – 1  over, MSC  1 – 2   Rachel Boekweg, Desz 1 -2   gepakt door Grietje ten Hoor, MSC 1 – 3  Michelle Boekweg,  Desz 1 – 3  gepakt door Grietje