Yves Heskamp heeft een contract getekend voor het trainerschap van B1 voor het komende seizoen. Yves is een bekende binnen de vereniging en heeft jarenlang verdienstelijk gevoetbald in de hoofdmacht van MSC. Yves was door de jaren heen een belangrijke speler in het eerste elftal, die naast scorend vermogen beschikte over prima technische vaardigheden. Komende jaren wil Yves zich verder bekwamen als trainer en zal dan ook de nodige cursussen gaan volgen. We hopen (en gaan er vanuit), dat Yves de komende tijd ook een belangrijke rol kan gaan spelen als jeugdtrainer binnen onze vereniging.

 

Jarno Muis heeft een contract getekend voor het trainerschap van C1 voor het komende seizoen. Jarno is nog een jonge en enthousiaste voetballer, die zelf nog op hoog niveau wil spelen. Jarno is dan ook één van de nieuwe aanwinsten van het eerste elftal van MSC. Naast het voetballen, wil Jarno ook graag een rol van betekenis spelen in de jeugdopleiding van MSC als trainer. Onlangs heeft hij het diploma TC-3 behaald.

 

Met het binnenhalen van deze twee trainers is de trainersstaf voor het komende seizoen nagenoeg rond. Hiermee is weer een stap gezet in de verdere ontwikkeling van het technisch beleid in het algemeen en van de kwaliteit van de jeugdopleiding van MSC in het bijzonder.

foto’s Ron Wielhouwer