De Jonger Oranje Masterclass met Juventus is voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar. Lid zijn van een voetbalclub is niet nodig. Met drie trainers en een keeperstrainer komt Juventus in de meivakantie naar sportpark Ezinge in Meppel om per dag 85 spelers en 15 keepers te trainen.

Tijdens deze zogenaamde Jonger Oranje Masterclass – van 10.00 tot 16.30 uur – krijgen alle jongens en meisjes 2x een training van 75 minuten. Daarnaast wordt een toernooi à la de Serie A gespeeld. Tevens ontvangen de deelnemers een overheerlijke Italiaanse lunch. De dag eindigt met de persoonlijke overhandiging van een certificaat en een fotoshoot met de Italiaanse oefenmeesters.

Een ware happening, niet alleen voor de voetballertjes! Na eerdere geslaagde edities in 2011, 2012 en 2013 zijn ook dit jaar weer alle media, ouders en andere supporters van harte welkom langs de zijlijn om hun kind(eren) te zien genieten.

De Jonger Oranje Masterclass met Juventus kost € 49.50 per deelnemer. Inschrijven of meer informatie kan door te mailen naar juventus@mscmeppel.nl.

Poster Goed Juventus MAsterclass MSC_bewerkt-3