Na de wedstrijd van vandaag gaan we er maar vanuit dat het een eenmalige dipje betrof, want de jongens gingen weer fanatiek van start zoals wij van ze gewend zijn. Onze jongens namen direct de leiding en al in de 2e minuut werd de eerste goal gemaakt. De wedstrijd heeft zich vervolgens voornamelijk afgespeeld op de helft van de tegenstander, al moet ik er wel bij zeggen dat de tegenstander eerste jaars spelertjes zijn. Tijdens de 1e helft heeft onze keeper Joris de bal geen één keer vast gehouden. Met 5-0 gingen de voetballers de rust in om lekkere frisse ranja te drinken.

Gelijk na rust neemt MSC F3 wederom het roer en schiet de een na de andere goal in het doel van de tegenstander. In twee gevallen heeft SC Rouveen F4 de bal en gaat met een serieuze poging op ons doel af, maar onze keeper staat op positie en houdt deze ballen uit het doel. Als de scheidsrechter de wedstrijd affluit is de eindstand 15-0. De voetballertjes die gescoord hebben zijn: Devlin (5x), Jort (3x), Samel (3x), Sieb (2x), Bram (1x) en Joris de Vries (1x).

MSC F3 heeft in deze competitie nu 8 wedstrijden gespeeld en heeft deze allemaal gewonnen. Met 24 punten staan zij nu met stip bovenaan, maar er zijn nog 2 spannende wedstrijden te gaan. Komende zaterdag spelen zij een uit wedstrijd tegen de nummer 2 van de competitie, nl. de Weide F6. Bij gelijkspel of winst zijn de jongens van MSC F3 al kampioen. De laatste wedstrijd mogen ze thuis spelen tegen HZVV F5, die nu op de 4e plaats staat. Nog even volhouden en misschien kunnen we dan binnenkort een leuk winnaarsfeestje vieren.