In de eerste helft opende ons aller Yves de score en bracht de stand op 0 – 1. Ook zorgde hij na een mooi opgezette aanval voor een prachtige in schuiver en bepaalde hiermee de stand op 0 – 2. De achterhoede van MSC F1 kwam in de eerste fase niet in gevaar en de ruststand bleef op 0 – 2 steken. In de rust namen wij de afspraken nog eens kort door. Na het nuttigen van de limonade blies de scheidsrechter af voor de tweede helft.  Jesse bleef goed tussen de linies voetballen en was te vinden waar hij nodig was. In het tweede fase gingen wij beter spelen. De bal ging goed rond. Michael werd in stelling gebracht en zorgde via een mooie goal voor de 0 – 3.  Marc speelde de gehele wedstrijd in de voorhoede en bewees zijn waarde daar.  De 4de goal was wederom een mooie in schuiver. Even later zorgde Marc ook voor de 0 – 5. In de laatste speelminuten mocht Niek zijn opwachting in de voorhoede maken en hij liet deze kans niet onbenut. De van achteruit opkomende Koen bracht Niek via een mooie pass in stelling en Niek benutte zijn kans en bracht de stand daarmee op 0 – 6. Een loepzuivere sliding van Koen op de bal werd door de scheidsrechter geïnterpreteerd als een aanval op de benen van een MSC F2 speler. De door MSC F2 prachtig ingeschoten vrije trap in de rechterbovenhoek werd even zo knap door Jarno gepareerd.  Niek scoorde nogmaals en bepaalde de eindstand op een verdienstelijke 0 – 7. Gerson bewees wederom zijn toegevoegde waarde in de achterhoede en zorgde met zijn achterhoedemaatjes dat wij ook deze wedstrijd de nul konden houden.

Eind november a.s. spelen wij thuis tegen WHC F1, de kampioenswedstrijd.  Een spannend vooruitzicht!