In de Meppeler Courant van vrijdag 12 november 2004 staat het A1-team van MSC-Datell in de schijnwerper. De oudste junioren van de witzwarten zijn het ‘Team van de Week’. De redacteur van de Meppeler Courant had een kort gesprek met Danny Boland. Hij maakte er het volgende verhaal van:

De M.S.C.-Datell A1-junioren, spelend in de 2e klasse, hebben maar één doel voor ogen. En dat is kampioen worden. ‘Promoveren is ook onze doelstelling’, benadrukt de zestienjarige Danny Boland. ‘Wij staan nu tweede, omdat wij ongelukkig hebben verloren bij FC Oldemarkt, maar het moet goed komen’. Danny Boland, spelend als laatste man, maakte al enkele invalbeurten in het eerste mee. ‘Ik vind dat ontzettend leuk. Meestal speel ik dan op het middenveld’.
Terugkomend op A1 vertelt hij, dat het krachtsverschil tussen de bovenste en onderste ploegen veel te groot is. ‘Wij moeten zo snel mogelijk hoger voetballen, want op dit niveau leer je als voetballer niet zoveel bij’. Naast FC Oldemarkt behoren BOZO en SV Steenwijkerwold tot de naaste concurrenten van MSC. ‘Die hebben wij ook al ontmoet en wonnen daar met 8-0 en 4-1 van’, geeft Boland aan.
Over het duo John Tanalepy en Marco de Grip, die de technische leiding vormen, is Danny Boland heel tevreden. ‘Je merkt aan alles dat zij als trainer en voetballer op hoog niveau hebben gewerkt’. Zaterdag nog was MSC veel te sterk voor SVN’69 :0-7. Boland is vol vertrouwen voor het verdere verloop. ‘Met de selectie waarover wij beschikken moeten we kampioen kunnen worden. De thuiswedstrijd tegen FC Oldemarkt kan weleens de belangrijkste van het seizoen worden. Uit waren wij wel beter, maar verloren. Thuis zijn wij gebrand op een sportieve revanche’.