Op indrukwekkende wijze is M.S.C.-Datell D2 op zaterdag 15 mei winnaar geworden van een sterk bezet toernooi in Den Helder. In een poule van in totaal zes ploegen wist dit succesteam (het was immers ook al kampioen geworden in de reguliere competitie) alle tegenstanders achter zich te houden. De jongens lieten zien dat ze na een lang en vermoeiend seizoen nog zeker niet voetbalmoe waren en nog vol ambities zaten.

De eerste avond hebben de jongens zich vermaakt met allerlei voetbalspelletjes. Dit alles zorgde ervoor dat ze pas laat in slaap vielen die nacht. Toch had dat absoluut geen negatieve invloed op de dag van de waarheid. Er moesten vele wedstrijden tegen zeer zware tegenstanders gespeeld worden die dag. Er werd gewonnen van WGW D3 (Den Helder), SCW D2 (Rijsenhout) en TAVV D3 (Ter Aar). Daarna sloeg de vermoeidheid toe. Blauw Wit uit Zwolle profiteerde hier meteen van en versloeg de M.S.C.-pupillen. De laatste wedstrijd tegen WGW D4 werd vervolgens gewoon weer gewonnen.
Ondanks die ene verlieswedstrijd werd M.S.C.-Datell D2 toch kampioen, doordat de directe tegenstanders onderling veel punten gemorst hadden. Na een bezoek aan de disco en het in ontvangst nemen van de prijzen kwamen de jongens doodvermoeid aan bij de tenten. Iedereen, ook de begeleiding, viel al snel in slaap na deze zware doch succesvolle dag.
M.S.C.-Datell feliciteert het D2-team (spelers en begeleiders) van harte met dit schitterende resultaat.