ONS Boso Sneek ontvangt dus vrijdag 25 april op het eigen Zuidersportpark MSC. Een duel, waar in beide kampen al enige tijd reikhalzend naar wordt uitgekeken.
Wordt het een clash van twee speelstijlen? ONS gaat daar wel vanuit. Trainer Bert Hollander van de Snekers weet precies wat voor vlees MSC in de kuip heeft. Hollander is namelijk ook trainer van FVC Leeuwarden, de ploeg die bij MSC in de competitie uitkomt. Weten Blom en Brandsma voor een verrassing te zorgen? Vrijdag zullen we het weten. Eén ding staat echter vast. MSC is gebrand om het zure gelijkspel tegen NEC Nijmegen van zich af te spelen.
Eenvoudig zal het niet worden voor MSC. ONS Boso Sneek heeft het dit jaar goed gedaan in de zaterdag Topklasse. De Friezen speelden zich weliswaar pas vorige week veilig, maar wist dit seizoen wel te winnen van IJsselmeervogels, Spakenburg, GVVV, HHC en Kozakken Boys; de topploegen uit de Topklasse. Weet MSC met de druk om te gaan? We zullen het vrijdag zien!De wedstrijd ONS – MSC begint om 20.00 uur.