Vanaf de 1e minuut bleek het al dat Raptim niet de kat uit de boom zou kijken en zetten zij meteen al druk naar voren en probeerde voetballend meteen door de MSC defensie heen te komen hieruit kwam meteen al een goede kopkans binnen 10 min waar sluitpost Bram Tijink “katachtig” de bal over tikte A.K.A Ajax doelman Jasper Cilessen. Na deze kans probeerde MSC wat meer te voetballen en nam het meer initiatief maar de eindpass was net nog niet scherp of strak genoeg hierdoor golfde het spel op en neer, het veld was dan ook niet echt top om het bekende tiki taka voetbal te spelen. Uiteindelijk was het dan toch Mels Huisman die uit de ingooi van Bram Beijer aan de rechter kant toch nog iets moois kon maken en de bal uit de lucht op de borst aannam en in één keer voor slingerde en bij de 2e paal terecht kwam waar Werner Pol heel sluw net zoals Pipo Inzaghi in zijn tijd voor de rechtsback kwam en rustig binnenkant voet de bal langs de keeper werkte, grote klasse van Werner die zijn harde werken van de laatste weken zag beloond worden! Na de goal probeerde Raptim meteen weer de aanval te zoeken via de snelle flank spelers maar onze backs stonden sterk en wanneer deze flankspelers toch een keer doorbraken werd er goed rugdekking gegeven door het centrale duo.

De 2e helft begon weer het zelfde, MSC bleef rustig voetballen af en toe nog iets te druk waardoor de lange bal werd gehanteerd. MSC kwam er toch nog 3x goed uit waarbij Mels, Bjorn en Werner 1 op 1 kwamen maar de wedstrijd niet konden beslissen. Hierdoor werd het laatste kwartier erg spannend, Raptim ging veel ballen naar voren pompen en hopen op dat ene balletje, MSC groef zich in rond de 16 en probeerde nog te counteren en kwam nog een paar keer gevaarlijk uit. Raptim scoorde nog wel, maar dit was duidelijk buitenspel wat de scheidsrechter zag maar onze grensrechter Peter Smid nog eens extra bevestigde! Dit betekent dat wij weer 3 punten hebben gepakt!

Zaterdag staat een belangrijke pot op het programma, een thuis wedstrijd tegen de nummer 3; DZOH, die volgt op 3 punten dus een echte 6 punten wedstrijd! Ook zijn wij bij winst herbstmeister en hopen dit te worden dus graag zien wij veel supporters ons aanmoedigen want wij willen graag geschiedenis schrijven met de A1 om te promoveren naar de divisie en dit kan een flinke spirit zijn om na de winterstop weer verder te gaan! Dus graag aanstaande zaterdag 13-12 om 3 uur op het hoofdveld aan de zijlijn en moedig ons aan!