(foto’s Ron Wielhouwer)

Dat resulteerde in een boeiend gevecht, en zo gauw als de bal naar voren kwam, had de Alcides defensie zijn handen vol aan de soms ongrijpbare Mihran.Alcides bleef het initiatief houden maar dat resulteerde niet in veel kansen of te wel 1 goede kans die voor het doel langs ging.Uit een van de tegen aanvallen van MSC kon Mihran de 1-0 binnen schieten, maar vlak voor rust maakte Alcides de gelijkmaker, de koppie`s gingen niet omlaag maar de rug ging recht en gelijk na de gelijkmaker schoot Luc op aangeven van Mihran de 2-1 binnen. In de rust gaf JT aan gewoon zo  te blijven voetballen, de kansen zullen blijven, maar de 2-2 viel te snel uit een te makkelijk gegeven strafschop (een afwerend duwtje). MSC was de kluts kwijt en nog geen 5 min later was het al 2-3 doordat de verdediging teveel en te lang de bal aan de voet wilde en daardoor balverlies leed, en Alcides zo op een voorsprong bracht: volledig onnodig ! MSC probeerde onder de druk vandaan te komen via de altijd lastige Mihran, die op rechts doorkwam maar door een Alcides verdediger op grove wijze onderuit werd gehaald, tja slechts geel waar rood terecht zou zijn geweest.

Dat zijn momenten die cruciaal kunnen zijn in een wedstrijd. Alcides kon verder uit lopen naar een iet-wat geflateerde 2-5 overwinning, toch een verdiende overwinning voor Alcides. MSC had zich kranig geweerd dat met een 2-1 kon rusten maar dit de 2e helft niet kon vasthouden doordat er een aantal cruciale momenten waren in de wedstrijd (blessure`s en een 2 tal wisselingen).Bovendien had MSC A1 de slap fluitende scheidsrechter niet mee Volgende week uit naar FC Meppel A1.