Van begin af aan was het MSC dat de boventoon voerde en via goed combinatie voetbal Emmen het vuur aan de schenen legde. Emmen was alleen dreigend via de beide vleugelspitsen maar de backs Rutger en Calvin bleven fier overeind, daardoor nam het vertrouwen toe. Na een goede aanval was het Timon die na een afvallende bal (in de 14e min)de bal over de keeper lobde en de verdiende 1-0 op het scorebord zette voor MSC A1.
MSC bleef voetballen na de voorsprong, en dat is iets wat de ploeg goed kan alleen het verzilveren van de kansen was een probleem, alleen niet vandaag. Het was in de 17 e min wederom MSC dat scoorde, na een perfecte aanval en voorzet van Mihran die zeer goed werd in gekopt door Demi (Rommedahl) 2-0 MSC een doelpunt uit het boekje.
De opdracht in de 2e helft was dan ook om te blijven voetballen en alert te blijven in het 1e kwartier, want Emmen zou vast en zeker getergd uit de kleedkamer komen en de wedstrijd willen laten kantelen maar vandaag was MSC niet van plan om de winst uit handen te geven en bleef compact en in positie voetballen, zodat Emmen geen kans kreeg om echt gevaarlijk te worden.
En het was in de 70e min wederom raak voor MSC ,nadat Arjan een terugspeel bal van Emmen onderschepte en bekwaam afronde en de einstand van 3-0 op de borden zette voor MSC A1.
Vandaag heeft MSC A1 eindelijk de 3 punten kunnen pakken waarnaar de ploeg al enkele weken naar op zoek was.De ploeg heeft laten zien dat het mee kan in de Hoofdklasse dat is fijn voor de teamgeest en natuurlijk goed voor de uitstraling van de club, want een A1 team van MSC, hoort minimaal in de Hoofdklasse te voetballen !
Na een biertje, en nacontrole van de kleedkamers ging eenieder tevreden naar huis.Volgende week wacht concurent Veno A1 in Vollenhove.
 
JM .