MSC-Antaris kreeg in het duel met FC Meppel de eerste goede kansen, maar Stefan Bollen en Jos Fidom hadden het vizier niet op scherp. FC Meppel met Daniël Zeldenrust in de basis beperkte zich voor rust tot de counter. Tot tweemaal toe waren de groen-witten dichtbij een treffer, maar Marc Holterman stond telkens op de goede plaats. Tien minuten voor rust was het dan wel raak. Nadat MSC al een aantal keren dichtbij de voorsprong was geweest, was het Stefan Bollen die na een goede actie van Jos Fidom kon scoren.
Na rust werd het duel rommeliger. MSC liet de kansen liggen om het duel al vroeg definitief te beslissen. FC Meppel hield daardoor hoop en was dichtbij de gelijkmaker. Een inzet van afstand eindigde echter in het zijnet. Daarna was het invaller René Koezen die wel het vizier op scherp had. Op de rechterflank legde Koezen twee FC Meppelers in de luren en uiteindelijk ook doelman Jan Albert de Vries. De doelman kende een weinig gelukkige avond, want ook in de slotminuut zag hij er niet goed uit bij een voorzet van Jordi Beeksma. De bal kwam uiteindelijk voor de voeten van Hilbert Noordermeer die 0-3 scoorde.
Alcides leed in bekerpoule 8 gisteravond een bekernederlaag. De geel-zwarten die zondag tegen MSC niet verder kwamen dan 0-0, verloren op eigen veld met 2-0 van SC Genemuiden dat zich hierdoor al geplaatst weet voor het hoofdtoernooi. De zaterdag hoofdklasser won zaterdag al met 4-1 van FC Meppel en is met zes punten al zeker van de tweede plaats in de poule. MSC neemt nu de tweede plaats in. Zaterdag valt de definitieve beslissing in de bekerpoule wanneer om 14.30 uur MSC in en tegen Genemuiden speelt en FC Meppel op bezoek gaat bij Alcides. FC Meppel is al uitgeschakeld voor plaatsing voor de eerste bekerronde. De eerste twee ploegen plaatsen zich voor de volgende bekerronde.