MSC-Antaris 1 heeft ook het tweede bekerduel in winst weten om te zetten. Vanavond werd er op eigen veld met 2-0 gewonnen van zaterdag eersteklasser Noordscheschut. Met name in de 1e helft was MSC de bovenliggende ploeg. Er werd verdiend een voorsprong genomen door treffers van Gert Nieboer en Daniel Zeldenrust. De 1-0 kwam tot stand door een afstandschot van Ronny Venema. Keeper Brakel verwerkte deze bal niet goed en het was Nieboer die goed reageerde en van dichtbij de 1-0 aantekende. De 2-0 kwam van de voet van Zeldenrust die goed en beheerst raakscjoot toen hij in kansrijke positie vrijkwam.
Na rust nam Noordscheschut wat meer het initaitief. De ploeg kreeg zeer goede kansen, maar stuitte keer op keer op de goed keepende Theo Migchelsen. Ook MSC kreeg kansen om de score op te voeren, maar deed dit niet. De 2-0 bleef op het scorebord staan. Dat betekent dat zaterdag om 18.00 uur op het veld van MSC de beslissing valt wie er doorgaat naar de volgende ronde van de beker: MSC-Antaris of Staphorst.