Na de mindere partij van het gehele team van vorige week hebben de jongens van M.S.C. A1 zich in deze wedstrijd weer van hun goede kant laten zien en hebben de spelers duidelijk laten zien meer in huis te hebben dan de vorige gespeelde wedstrijd. Met af en toe goed combinatiespel en een goede instelling werd FC Meppel in de eerste fase van de wedstrijd onder druk gezet echter de goede keeper van FC Meppel kon enkele keren voorkomen dat M.S.C. A1 op een voorsprong kwam. FC. Meppel probeerde van hun kant met lange ballen uit vnl. vrije trappen en corners gevaar te stichten in het doelgebied van M.S.C. A1 echter ontbrak bij de voorwaartsen van FC Meppel de benodigde scherpte om echt gevaarlijk te worden.Hierdoor stond de bekende brilstand in de rust op het scorebord. 
In de tweede helft nam M.S.C. A1 duidelijk het initiatief en met goed spel kreeg men de mogelijkheden om op voorsprong te komen (2x) echter was het wederom vaak de keeper die in de weg stond of  de aanvallers van M.S.C. A1 maakten de verkeerde keuzes of waren net niet koelbloedig genoeg om een doelpunt te maken. 
In deze fase waarbij er wel achterin ruimte door M.S.C. A1 werd weggegeven moesten de verdedigers van M.S.C. A1 ook regelmatig ingrijpen om de incidentele gevaarlijke aanvallen te neutraliseren . 
Aan het einde van deze toch wel spannende wedstrijd was het FC Meppel die scoorde doordat de bal van richting veranderde en de doelman van M.S.C. A1 hierdoor verslagen was. Na dit doelpunt waren de spelers van M.S.C. A1 even van de leg echter kreeg men ondanks deze domper toch nog mogelijkheden om de score om te buigen in een meer dan welverdiende gelijkspel.Helaas mocht dit niet meer baten maar met deze teaminstelling en deze partij in het achterhoofd kan men vol verwachting zich gaan richten op de volgende derby.
De doelstelling van de trainingen van deze week is : het afmaken van kansen en of mogelijkheden.