Afgelopen week speelde het A1 team een zaalvoetbaltoernooi te Ruinen.De Meppelers waren in een zware poule ingedeeld. Het moest spelen tegen het in de hoofdklasse uitkomende Staphorst en JVZ en het in de tweede klasse uitkomende Ruinen.
Er van uitgaande dat iedereen wel zin heeft in een partijtje zaalvoetbal in de winterstop, bleek dit toch niet het geval te zijn. Slechts 6 spelers meldden zich aan om hieraan mee te doen en bij vertrek naar Ruinen bleek ook nog een van spelers, zonder opgaaf van reden, niet aanwezig te zijn.
Met 5 gemotiveerde spelers dus op stap.
In de auto werd overlegd wie er op goal zou staan (want er was ook geen keeper) , geen probleem, want onze assistent coach Joost Heetla wierp zich op als vrijwilliger.
In de eerste wedstrijd, tegen Staphorst, bleek wel dat we iets te kort kwamen. Uiteindelijk verloren we met 4-1.

Een van de toeschouwers in Ruinen was de keeper van ons B1-team (Leon Kreulen) en kon niet aanzien dat we de goals zo makkelijk om de oren kregen.Hij bood aan om in de goal te gaan staan en dat bleek een goede zet. Tegen het sterke JVZ wisten we de stand net niet in winst om te buigen en bleef het 1 – 1.In de laatste wedstrijd tegen Ruinen, waren we gewoon sterker en wonnen met 1-0.Net niet genoeg om mee te doen om plaats 3 en 4.
Maar goed, wel lekker gevoetbald met een stel knapen die er plezier in hadden.

Wesley, Daan, Joost, Frank , Roland en Leon bedankt!