Was HH”97 voor A1 vorige week nog een plaag, vandaag was het duidelijk andersom.
Vanaf de 1e minuut was het duidelijk dat de ploeg uit Hollandscheveld niets te zoeken heeft in de Hoofdklasse.Toch ging MSC met gemengde gevoelens naar Hollandscheveld, gezien de zware nederlaag van onze A”s en de ietwat mindere resultaten van de laatste 2 weken.
De begeleiding had dan ook duidelijk aangegeven dat er uit een ander vaatje getapt moest worden als B1 nog een beetje mee wil doen dit seizoen.
De jongens hadden het goed opgepakt en konden al na 3 minuten scoren, het was Roy die de bal binnengleed na aangeven van Aanaa.
Er lag deze middag veel ruimte achter de verdediging van HH”97 en MSC kon dan ook makkelijk uitlopen naar een 0-4 ruststand, ook kreeg laatste man Berry nog een uitgelezen kans op de 0-5, maar miste van de 11 meter stip.
In de rust werden enkele omzettingen door gevoerd, Rik kwam voor Berry in het veld, en Luc voor Merlijn, dit betekende dat er 3-4-3 gespeeld werd,en de opdracht was dan ook, het veld breed te houden.
MSC verslapte niet en kon dan ook makkelijk uitlopen naar een ruime score 1-11, de doelpunten makers deze middag waren, Roy 4 keer, Jason 4 keer, Rene 2 keer en luc 1 keer.
Een goede overwinning van B1, en hopende hier mee dat de nederlaag die A1 daar heeft geleden, een beetje goed is gemaakt !