Het eerste doelpunt viel snel in de eerste helft voor MSC. Dat bleef het tot begin tweede helft. De gelijkmaker viel. MSC B2 oogde toch duidelijk sterker: er werd met meer inzet gevoetbald. Slechts af en toe waren er kansen aan de andere kant. De tweede helft speelde zich meer en meer af op de helft van Oranje Zwart, er werden nog 2 doelpunten afgedwongen. 3-1 is prima!

Details waren dat de meeste mannen uit dit team in mei j.l. hun laatste wedstrijd speelden in het toernooi te Wanneperveen (organisatie o.a. Jeroen Kleene) tegen bijna hetzelfde Oranje Zwart, en van hen verloor….
Een van de spelers C2 van vorig jaar (Danny Snoek) koos ervoor weer terug te gaan naar Oranje Zwart, B1. En het toeval trof dat wij nu tegen hem speelden in onze eerste competitiewedstrijd…..