In de eerste helft was het al na vijf minuten raak. Snelle aanval en karakteristiek doelpunt van Marcel de Ruijter: 1-0. Dat beloofde veel. Het tweede doelpunt viel niet lang daarna. Guido brak door op rechts en knalde de bal hard in de rechterhoek: 2-0. Daarna werd het een rommelige en weinig aantrekkelijke wedstrijd. VENO heeft eigenlijk de gehele wedstrijd geen echte kans gehad. Maar MSC wist niet te overtuigen, leed veel balverlies op het middenveld en was niet in staat de aanvallen snel uit te spelen. En het moet gezegd dat de verdediging van VENO goed werk deed. Afgezien van enkele mooie afstandschoten van Maarten, Rob en Gijs en twee opgelegde kansen voor Marcel en Dennis, alleen voor de keeper, was het verder een weinig verheffend schouwspel. Vooral hard werken op een tochtig en verder ook weinig sfeervol Ezinge. Maar goed. Wederom gewonnen. En nog altijd koploper. Volgende week thuis tegen Alcides C1. Op tijd naar bed mannen. Het gaat er nu om spannen.