Zaterdagochtend onder een lekker najaarszonnetje en op het Nico Krist Kunstgrasveld startte onze jongens voorzichtig tegen Noordseschut. Na wat speldenprikjes van MSC kant en wat muggensteekjes van de tegenstander draaide Denzel de bal mooi in de rechterbovenhoek, 1-0.
Dit hadden de jongens nodig want vlak daarna kopte Yanniek van der Veen de 2-0 binnen uit een corner. De verdediging( Sam, Victor, Jochem,Yanniek en Daan) speelde als vanouds en gaven niks weg. De mooiste vandaag kwam op naam van Elon die met een bekeken lob van 20 meter de keeper kansloos liet, Chris zijn vader is nog jaloers op deze goal want zelfs in zijn hoogtijdagen bij MSC 5 kreeg hij dit niet voor elkaar.
Na de rust kwam Jeftha in het veld en speelde op rechtshalf zeer goed, zijn goede spel in D2 werd hier nogmaals onderstreept. Ook Wiradj begint zijn draai als eerste jaars goed te vinden in dit team en zette met splijtende passes zijn teamgenoten goed vrij voor het doel. De 4-0 werd gescoord door Rens met een bekeken schot laag en Elon tekende zijn tweede aan en de 5-0 voor MSC. Jari die op mid mid begon en later voorstopper werd en elke wedstrijd een dikke 7 haalt zorgde de tweede helft dat hun spits niet aan de bak kwam. De huidige topscoorder Niels scoorde getergd door zijn wissel nog de eindstand 6-0 . Missie geslaagd en met een lekker gevoel de herfstvakantie in!!
We bedanken scheidsrechter Ron Hogervorst voor de prima leiding en wensen Noordseschut sukses verder in de competitie.

Begeleiding en spelers van MSC-Antaris D1 wensen hun shirtsponsor ‘De Brasserie’ (fam. Van Saltbommel) een fijne vakantie !