Al direct na de aftrap ging Babak op het doel af, maar zijn schot ging net naast.Vlak daarna nog een grote kans, maar het schot van Ido zwaaide ruim naast het doel.Daarna kreeg Alcides het overwicht. Maar de jongens van D3 hielden knap stand.In de 21 minuut werd een bal vanuit de MSC verdediging naar voren geschoten. Brian pikte de bal op en liep hard op de uitlopende keeper af.Met een bekeken schot verdween de bal over de keeper heen in het doel, 0 – 1. Weer  viel Alcides aan, maar echt grote kansen kwamen er niet. En kwamen ze te dicht bij het doel, dan stonden Bart, Yannick, Ayleen, Frank en keeper Torsten op de juiste plaats. Tot in de laatste minuut voor de pauze. Via een kluts kwam de bal bij Mike, een aanvaller van Alcides.
Hij liep op het doel af en met een prachtig schot over de keeper heen verdween de bal in het doel, ruststand 1 – 1.Na de warme thee had Alcides weer het meeste balbezit, maar echt gevaarlijk werden ze niet meer. Met veel uitbraken op snelheid probeerden Brian, Aimane, Babak, Tim en Milan bij het Alcides doel te komen.Op het middenveld werden ze daarbij goed ondersteund door Ido, Stijn, Rijk en Fouad. Maar scoren lukte helaas niet.Vijf minuten voor het eind van de wedstrijd was er weer een rush van Brian. Hij schoot op het doel, maar de bal werd geblokt en kwam terecht voor de voeten van Aimane.En met een hard schot schoot hij de bal in het doel, 1 – 2. De meegekomen MSC-aanhang vierde deze treffer met veel gejuich en lawaai. En toen werd het spannend. Volop op de aanval spelend probeerde Alcides de gelijkmaker te produceren. Maar aanval na aanval werd knap afgeslagen door MSC. Er volgden nogmaals enkele gevaarljke counters.In de laatste minuut kreeg Milan vanuit de verdediging de bal toegespeeld. En na een knappe solo richting het doel, schoot hij de bal langs de uitlopende keeper tegen de touwen, 1 – 3.Direct na de aftrap vloot de scheidsrechter af. Er brak zowel in als buiten het veld een groot gejuich uit.De winst was behaald en daarmee neemt MSC D3 de leiding in de competitie over van Alcides D2.
Al met al werd deze wedstrijd verdient gewonnen. De beste kansen waren voor MSC.
De spelers hebben gevochten als leeuwen en het was dan ook terecht dat zij onder luid applaus van het meegereisde publiek van het veld af liepen.
Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan. Volgende week spelen we eerst thuis de belangrijke wedstrijd tegen SVN ’69 uit Nijeveen.