De aftrap om 10:15. Er werd toch zenuwachtig gespeeld. Rustig op je positie blijven voetballen en de bal het werk laten doen, maar dat is toch wel lastig. Bij de Flevoboys speelde een aantal bekende spelertjes die we vorig seizoen met de F1 in de hoofdklasse waren tegen gekomen. Toch was het Daan die de bal onderschepte, ging er vandoor aan de linkerkant en tikte hem naar Tristan. Die passeerde de rechtsback en tikte de bal naar Guido. Guido bleef rustig en tikte de 1-0 binnen. MSC ging even lekker voetballen, de zijkanten werden goed gezocht en gevonden. Dit keer Jefhta weggestuurd door Wiradj, Jefhta bleef goed kijken en stiftte de bal over de keeper richting Tristan die de 0-2 maakte.De toeschouwers werden wat rustiger, maar de spelers niet.Zeker niet omdat vlak voor rust Flevoboys de 2-1 scoorde na een uitval.

Ruststand 2-1.
Gewoon lekker blijven voetballen, dan komt het prima in orde.Flevoboys ging op de aanval spelen, het spel ging lekker op en neer.MSC was de betere, maar kon de 3-1 niet op scorebord krijgen.Stefan knalde net naast, Jefhta net niet (van de lijn gehaald), Remco zijn vrije trap kwam op de lat.  Maar het was onze rechtsback die er vandoor ging, even een paar mannetjes voorbij, wilde hem naar de vrijstaande Stefan spelen. Maar kwam via een Flevoboys speler weer terug, 2 seconden later lag de bal in het netje achter de keeper. 3-1.

Nu was het gebeurd, eindelijk werd er vrijuit gespeeld en kwamen we op 1 a 2 counters na niet meer in gevaar.Daan ging op avontuur, 3 a 4 boys werden voorbij gespeeld, maar de laatste man pikte dat niet en schopte hem van achteren neer. Penalty dus. Rens heeft al 2 keer de penaltybokaal gewonnen. Appeltje-eitje dus. Hard was hij, maar wel naast het doel.

Eindstand 3-1.  Kampioen.!!!!

Van Marius en Tinus hebben we een mooie trofee gekregen en 2 mooie bossen bloemen.

Heeft Thom zeker verdiend, altijd de ballen op het juiste gewicht, bidons altijd gevuld met het water op de juiste temperatuur, keeper Jurre altijd netjes inschieten. Thom bedankt.

P&E promotions had nog een verassing voor de mannen, goudgele T-shirts met opdruk.

P&E promotions, (www.penepromotions.nl) namens de jongens bedankt !!

MSc bedankt voor de lekkere patatjes en ranja.Op naar de kampioenspoule in het voorjaar. Voetballend gaat het prima, nu kijken als we wat meer weerstand gaan krijgen.

De trainer bedankt Jurre, Daan, Remco, Rens, Wiradj, Stefan, Jefhta, Guido en Tristan voor de bloemen die ik nu heb van MSC heb gekregen.
 
foto’s Kees Veelo