MSC trad vandaag aan tegen de nummer 6 van de ranglijst Alcides. Twee afwezigen deze keer, Hidde en Aimane. Na een moeizame start kwam het fysiek veel sterkere MSC ongeveer halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong door een niet geheel fitte Wouter (was overigens in het veld niks van te merken!). Het team probeerde door combinatiespel kansen te creëren. Het combineren ging zo goed dat de jongens af en toe vergaten op doel te schieten. Talloze kansen passeerden de revue. Kort voor rust werd het nog 0 – 2 door Stijn.
In de eerste fase van de tweede helft kwam MSC qua veldspel toch wat onder druk maar de verdediging hield knap stand en de keeper kwam niet echt in de problemen. Gelukkig viel de 0 – 3 door Denzel op een goed moment en het was ook Denzel die de eindstand op 0 – 4 bepaalde.