De selectie was compleet en het was dan ook jammer dat DESZ met 7 spelers wou spelen want dit hield in dat we wel 3 wissels hadden. Op een knollenveld welke een stuk smaller was dan we gewend zijn, ontstond een echte topwedstrijd. Een aantal spelers van DESZ bleek niet alleen goed te kunnen voetballen, ook het lichamelijk contact werd niet geschuwd. Middels een gelukkig doelpunt kwamen zij dan ook op een toch wel verdiende 1-0 voorsprong, dit was tevens de ruststand. Zoals vaker dit seizoen, keek F2 dus weer tegen een achterstand aan in de rust. Opnieuw moest de trainer de felheid aankaarten en wederom zagen we een ander MSC na de rust. DESZ werd onder druk gezet en de duels werden steeds vaker gewonnen. Al snel viel dan ook de verdiende gelijkmaker. MSC drukte door maar uit een van de gevaarlijke counters werd toch gescoord door DESZ. Een mooie individuele actie werd prachtig afgerond. Dit was gezien het spelbeeld toch een fikse tegenvaller. MSC rechtte echter nog weer eens de ruggen en een ware aanvalsgolf volgde. Op een gegeven moment stond DESZ zelfs met 6 man in het doel maar toch hield het steeds stand. Steeds zat er weer een knie, been, teen of keeper tussen…. Zelfs werd er, overigens terecht, een doelpunt van MSC afgekeurd wegens hands.

Gelukkig lukte het MSC, na een zeer fraaie aanval over rechts, toch de gelijkmaker te scoren.

Vijf minuten voor tijd kwam dus toch de terechte beloning en werd er dus een volkomen verdiend gelijkspel uit de wacht gesleept, uitslag 2-2..
MSC F2 heeft nu 4x gewonnen en 2x gelijkgespeeld. Hierdoor bleef F2 op een uitstekende 2e plaats staan, alleen koploper Emmeloord F1 liep uit naar een voorsprong van 4 punten. Zij moeten echter nog naar MSC dus we zijn nog steeds in de race…..

Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen Staphorst F1 op het programma, aanvang 10.15 uur.

Tot nu toe houdt MSC zich knap staande tegen andere F1 teams, eens kijken hoe het in de beker gaat!