Vandaag de kraker tegen medekoploper Vitesse. Ook was het ook nog de wedstrijd van de week. Dus de fotograaf Kees Veelo was zelfs in onze kleedkamer aanwezig, we mochten in de kleedkamer van het eerste omkleden. Aftrap 11:15. We hadden er zin in. Na het fluitsignaal zochten we gelijk de aanval. Maaike was onze spits vandaag en bleef echt voorin, netjes wachten tot de bal komt. Die kwam al vrij snel, Wiradj zag Maaike staan, speelde de bal netjes af en Maaike maakte de 1-0. Halverwege de eerste helft werd Maaike door Wouter aangespeeld en daar was de 2-0 op het scorebord. Maar Vitesse deed goed mee, de rechterspits ging er vandoor en ging alleen op Rogier af, maar onze Edwin van der Sar dook als een tijger op de bal en hield de 0. Met 2-0 de rust in, Super.Na rust werden we sterker en met Jasper, Rick en Wisse achterin stond de verdediging als een huis. Na mooi doorgaan van Wisse was het Wouter die de 3-0 maakte. Jasper ging mee naar voren en na goed doorzetten kon Maaike de 4-0 erin knallen. Rick onze stofzuiger achterin hield de mannen van Vitesse in bedwang. Wiradj en Stijn hadden het middenveld onder controle en onze spitsen speelden goed samen vandaag. Stijn knalde de bal naar voren en Maaike stond te wachten, dus de 5-0 was een feit. Na goed doorgaan van Guido kwam de bal bij Wouter, even een nieuwe beweging en de 6-0 hing in het net. Jasper ging er vandoor aan de rechterkant, passeerde bijna heel Vitesse, knalde hard in, maar de keeper redde knap. Maar daar was Stijn, die heel rustig bleef en tikte hem netjes in de hoek. In de laatste paar minuten kreeg Jasper de bal tegen zijn hand en onze scheids gaf terecht een penalty. Maar onze tijger van vandaag ( Rogier ) pakte de penalty, zodat de eindstand 7-0 bleef.

SUPER MANNEN, GOED GESPEELD !!!

Eddy

Vandaag staan alle foto’s van Kees Veelo betreffende deze wedstrijd in de fotogalerij