Half 11 stonden de jongens van f3 te trappelen van ongeduld, in welke kleedkamer ze mochten, ze mochten in de kleedkamer van het eerste, wat een ruimte!!De wedstrijd begon iets later, maar dat maakte onze jongens niets uit, in de eerste 5 minuten wist Mika door te dringen tot voor het doel en haalde uit voor de 1-0 voorsprong.Het was een leuk potje voetbal om naar te kijken, een toeschouwer van ver zei: ”dit is veel leuker om naar te kijken dan het eerste”. Nadat de eerste 10 minuten gespeeld waren werd het opeens druk bij het doel van Rouveen, Sven raakte de bal eerst toen de keeper, toen Stefan, en Joël vond het wel welletjes en knalde de 2-0 in de netten.
Maarten gaf de bal goed af richting Thom. (de verdediging)
Opeens liep het niet meer lekker, de jongens keken niet wie er vrij stonden, en knalde de bal zomaar vooruit. Jullie kunnen veel beter F3. zo kwamen er wel schoten op het doel van onder andere Stefan, Sven,en Souffiane. Patrick werd nog een keer onderuitgehaald, maar al met al een boeiende 1e helft. Jammer voor Bryan, onze keep, die had niet zoveel te doen.

De tweede helft ging al een stuk beter, Wim heeft de jongens vast vermanend toegesproken want ze vlogen zowat over het veld. Jarne vond dat hij ook maar eens een doelpunt moest gaan maken, en zo kwam de 3-0 tot stand met een voorzet van Patrick.
De aanvallers van Rouveen kwamen opeens oog in oog met Bryan, jammer Rouveen, Bryan had hem klemvast. Mika probeerde nog een keer richting het doel van rouveen, helaas.
Rouveen kwam langs onze verdediging en schoot hem rakelings langs de keeper het doel in.
Nu was het 3-1, dat is wel even schrikken. Nog een paar minuten. Souffiane schoot nog een keer en het werd uiteindelijk 4-1.