In een poule met 3 teams bekert MSC-Antaris F5 ongeslagen door. Op 18 augustus werd Havelte F3 met maar liefst 9-0 verslagen. Bijna twee weken later stond het vizier nog scherper: Uffelte F2 kreeg met 12-1 klop.De basis van het nieuwe F5 wordt gevormd door 8 spelers van het vorig jaar zo succesvolle F7. Het vertrek van een aantal toppers uit deze kampioensploeg is perfect opgevangen door de komst van 2 uiterst talentvolle debutanten: Jesse en Sven. Laatstgenoemde scoorde in twee wedstrijden al 7 keer. Deze prestatie wordt alleen geëvenaard door Menno die ook 7 keer het net vond. De spits maakt de hooggespannen verwachtingen nu al helemaal waar.
Verder blijkt een aantal spelers zeer goed de zomerstop doorgekomen te zijn. Pien, Mike, Rutger en Jarno zijn onmiskenbaar sterker en balvaster geworden. Zij kunnen het niveau moeiteloos aan en pakken allemaal hun doelpuntjes mee.
Het fundament van F5 wordt gevormd door de krachtpatsers Stein, Chawki en Iwan. Zij leggen gewicht, snelheid en lengte in de schaal. Al met al staat er een ploeg die vooral in de breedte erg sterk is. De jongens en Pien zijn helemaal klaar voor de competitie!