MSC-Antaris heeft de uitwedstrijd tegen WKE met 4-0 verloren. Na een 0-0 ruststand was het de scheidsrechter die de wedstrijd de nek omdraaide door vlak na rust de MSC’ers Martin de With en Marc van Eijk (beiden tweemaal geel) van het veld te sturen.
WKE trok vanaf het begin fel van leer. In het eerste kwartier ontsnapte MSC meerdere malen aan een achterstand. Met name Berend Oosting was een paar keer heel dichtbij, maar kwam niet tot scoren. MSC ontworstelde zich van de druk van MSC en kreeg ook twee dotten van kansen. Eerst was het Van Eijk die een alleen voor doelman Sander Danes een stiftbal net over zag gaan. De tweede kanse was een schot van Joey van den Berg die Danes prachtig naast werkte.
Vlak voor rust raakte MSC-doelman Erik Pomper geblesseerd in een duel. De keeper hield het tot de rust vol, maar moest zich toen laten vervangen door Wil Haasjes. Direct na rust kwamen de momenten van de scheidsrechter. Na een onschuldig duel kreeg De With zijn tweede gele kaart en kon vertrekken. De vrije bal werd ineens achter Haasjes geschoten. Twee minuten later was het weer raak. Van Eijk maakte een lichte overtreding en kreeg iervoor ook zijn tweede gele kaart. WKE had geen moeite tegen de negen Meppelers. De oranjehemden speelden de wedstrijd professioneel uit en scoorden bovendien ook nog eens drie keer.
Zondag wacht Babberich. Voor MSC-Antaris een ontzettend belangrijk duel.