De eerste helft was ook duidelijk voor Staphorst B1. Kleine slordigheidje – vaak al beginnend op het middenveld – resulteerden in een 0-2 met rust. De trainer Yves Heskamp liep – diep in gedacht verzonken – achter de jongens aan, het veld af. Na de thee en enkele woorden van Yves, begon de tweede helft. En wat een verschil met de eerste helft. Er werd weer gestreden om de bal. Passie en inzet werden dan ook al snel beloond met de 1-2. MSC B1 voelde dat het er in zat…. er werd  nog een schepje boven op gedaan!! En ja hoor, in de 24 minuut werd het 2-2. De goed keepende Jarne hield de tweede helft – in samenwerking met de hardwerkende verdediging – het doel schoon, waardoor de eindstand 2-2 werd.

Complimenten aan het team voor de passie en inzet de tweede helft!