Een zeer gedreven team  was vanaf het begin al dominant ten opzichte  van het team uit Hoogeveen. Dit resulteerde al snel in een voorsprong. Door de dreigende acties van nieuwkomer Brian Verhoek kwam de verdediging van de Weide snel in de problemen. Het was Niels  die de score opende.  Dit team raakte al snel op stoom en binnen de kortste keren stond het  3-0. Door  een handsbal  van die zelfde Brian in zijn eigen strafschopgebied kreeg B3 een penalty tegen. Met  een miraculeuze reactie wist de uitstekend keepende Thorsten een tegendoelpunt te voorkomen.
Met een 3-1 voorsprong gingen we de rust in. Er was zeker iets bijzonders in de thee  van  de scheidsrechter  gedaan want  de beslissingen van deze man in de tweede helft waren bijzonder vreemd. Het leek wel  of MSC niet mocht winnen. Tot twee keer toe werd  een Meppeler speler voor 5 minuten naar de kant gestuurd. Toch kon de scheids het moraal van dit sterke B3 team niet breken . Met doelpunten van Kevin, Stijn , Ido en Brian werd het uiteindelijk 3 – 6.
Dit team van MSC maakte reclame voor het voetbal. Een leuke en enthousiaste groep met een goede leiding won verdiend en gaat vast nog meer wedstrijden winnen.