MSC was daarna dominant en de betere ploeg bijna de de hele eerste helft. Alcides moest het doen met wat magere kansjes. De verdediging stond prima te spelen en gaf niks weg. Maar het gevoel dat winst nog lang niet binnen was werd waarheid. Helaas werden er nog 1 a 2 kansen gemist. 3-0 voor MSC was niet gek geweest.

De tweede helft een heel ander beeld. MSC C1 was ietwat moe en had het erg lastig tegen Alcides dat in de 1e helft weinig te vertellen had. Het vele aanvallen had energie gekost. Alcides was de 2e helft de bovenliggende partij. Dit resulteerde in een verdiende gelijkmaker. Er werden frisse krachten ingebracht in de 2e helft bij MSC. Gianni , Leon en Max. Het leek te helpen, de 2-1  werrd gescoord door uiteraard de uitstekende Djermo. Diezelfde topscorer miste de kans op 3-1 alleen voor de keeper. Dat was de genadeklap geweest. Nadat Dominique nog knappe reddingen verrichtte, was het helaas toch Alcides dat 2-2 maakte. De spannende pot bleef bij 2-2. Gezien het spelbeeld redelijk terecht. MSC C1 eindigt voorlopig op 3e plek en zet de jacht op plek 2 na de winter weer voort.