Na de winterstop , met 7 uit 4, heeft C1 meer punten weten te behalen uit de “terug”wedstrijden. Een stijgende lijn is zichtbaar. Vorige week werd de koploper, JVZ,  het al flink moeilijk gemaakt al deed de uitslag dat niet vermoeden.Afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen de Drenthe Zuid Oost Hoek C1 in de Emmener Rietlanden. Na een 0-1 achterstand werd de rust gehaald met een 2-1 voorsprong door goals van Robert Padding en Rein Schaafsma. Evenals tegen JVZ schiep C1 zichzelf nu ook weer een handvol kansen en was de voorsprong verdiend.
Na de rust leek de wedstrijd al snel gespeeld; DZOH C1 kon niet en MSC C1 had de nodige doelpogingen en kansen. Robert Padding maakte aan alle onzekerheid een eind door de 1-3 aan te tekenen. Dat het uiteindelijk nog 2-3 werd via een makkelijk gegeven penalty in de laatste minuut was eigenlijk alleen nog voor de statistiek.
Volgende week SVBO uit; een prachtig affiche.