Zaterdag  14 september stond de eerste competitie wedstrijd op het programma. Thuis tegen Urk C2. Deze week hebben de jongens de nieuwe inloop shirt ontvangen van BBT Supportancy (Gek scherend werd al gezegd Bal Bezit Tegenstander maar dit moesten de jongens niet te letterlijk nemen)

Dan hoop je dat de jongens fris, gretig en de wil hebben om deze eerste competitie wedstrijd winnend te willen afsluiten. Maar niets was minder waar het was een zeer slappe wedstrijd van onze zijde, afspraken werden niet nagekomen.  Compact spelen onze laatste mand speelt net voor de middellijn,  laat de centrale verdedigers de opbouw maar verzorgen maar naar hu pass direct druk zetten op back en kantelen naar die zijde van het veld.  Bij bal bezit MSC direct breed staan en 5 sec. heel  hard werken.

Door een 2-tal team fouten kwam Urk de eerste helft met 0-2 voor. In de rust werden 3 wissels toegepast en na een donderspeech van Harry en Johnny  denk je dat het nu wel op gepakt word maar nog steeds werd er slap en niet als team gevoetbald waardoor Urk op een 0-3 voorsprong kwam. Urk was deze wedstrijd 3  keer voor ons doel geweest en 3 keer gescoord. Uit eindelijk naar een goed lopende aanval via 3-4 schijven kwam de bal via de linker kant,  voor het doel waar Lars (assists Wesley) de aansluitings treffer voor zijn rekening naam. Dan hoop je als begeleiding op meer maar helaas het wou vandaag niet lukken.

Deze week zal er weer hard getraind moeten worden om as zaterdag uit bij SJO HH97 tot een goed resultaat te komen.