Na 3x gelijkspel in de competitie tegen HZVV, Olympia en de koploper JVZ wint MSC C1 nu voor de 4e x op rij zeer overtuigend. Vandaag stond er een oefenpotje op het programma tegen een gehavend DZOH. Ze kwamen met veel zieke spelers naar Meppel. Bij MSC C1 waren er ook de nodige afwezigen. Lotte heeft nog een beenblessure en Dave , Jort en Floris waren afwezig ivm ziekte of vakantie.

De laatste 3 wedstrijden in de competitie werden met 11-0 , 7-0 en 11-2 gewonnen. Nu stond er in een “voetbal vrij” weekend een tegenstander uit de 3e divisie. Met 11 spelers en aan beide kanten dus met 0 wissels. Na een goede start van Msc werden ze na minuut of 20 iets te slordig en sloegen de mannen van DZOH toe, 1 en 2-0. Met nog kleine 10 min. te spelen in de 1e helft begon MSC aan een keurige inhaal race. Achterin en via het middenveld werd weer heerlijk gecombineerd. De spelers van C1 wisselde positie spel af met geweldige individuele acties. Via counter goals van o.a. Djermo (topscorer C1 +⚽️ 14) Msc C1 ging met een 3-2 voorsprong de rust in.

Na de rust werd er op verzoek 10-10 gespeeld. Maar na kleine 20 min wederom Djermo met een goal. De pijlsnelle aanvaller is in bloedvorm , het schijnt dat er al scouts van Barcelona langs de kant staan in Meppel. Hij komt tegenwoordig ook gewoon altijd optijd bij trainingen en wedstrijden! 4-2. Ook Joshua en Rens scoorden er 1. Want ook voorin werd af toe heerlijk gevoetbald. Einduitslag 5-2.

Met 4e overwinning op rij gaat C1 zich opmaken voor een zeer belangrijke reeks voor de winterstop tegen Urk C2, Kzc & buurman Alcides, die op dit moment nog maar 1 puntje boven MSC staan. Een 2e plek is nog haalbaar voor de winterstop.