Met een klinkende 0-9 zege op de directe concurrent lieten de mannen van trainer Brian Winkels er geen twijfel over bestaan welke ploeg dit seizoen het kampioenschap verdiende.

Vooraf zat er nog een beetje ruis op de lijn, zouden we vanavond wel kampioen worden, enz. Maar vanaf minuut één was een ieder met de wedstrijd bezig en was er ook een constante druk op het doel van HZVV. Bij tijd en wijle mooie combinaties waar ook oogstrelende goals uit voort kwamen. De trainer was met 18 spelers afgereisd naar Hoogeveen, dus wie niet scherp was kon gelijk zijn plaatsje afstaan aan een  gretige wisselspeler . HZVV is , op één aanval na, de gehele wedstrijd niet in de buurt geweest van de goal. Het was dan ook des te moeilijker voor de keeper om de 100 % concentratie vast te houden. Met een stand van 4 – 0 in het voordeel van MSC werd er thee gedronken. Vooral de spelers waren tevreden over het verloop al dacht coach Winkels daar nog wel anders over. Gemakzucht, niet gebruik maken van de ruimtes, voetballend oplossen en niet de lange bal hanteren, waren kreten waar de trainer in de tweede helft duidelijk vooruitgang in wilde zien.

Vooral in de tweede helft werd er veel beter gecombineerd en kon de stand in een ras tempo omhoog worden geschroefd. Het meegereisde publiek werd op mooie doelpunten getrakteerd en de spanning was al ver te zoeken. Het was wachten op het eindsignaal zodat de ploeg het kampioenschap kon gaan vieren. Met nog twee wedstrijden te spelen zijn ze onbereikbaar en dus KAMPIOEN VAN DE 3E KLASSE A.

Een ieder kreeg van Bart Kattenberg een aandenken. Nadat iedereen een medaille en de leiding bloemen hadden gekregen kon de aanvoerder de beker in ontvangst nemen. Na de ereronde werd l de trainer, assistent coach en de leider getrakteerd op een warme douche.

Mannen Van C2 bedankt voor dit mooie seizoen !!