De jongens wilden graag met grote cijfers winnen. Dan weet je dat het lastig wordt.. Na 20 seconden lag de bal al bijna in het net. De paal redde Diever-Wapse. Vervolgens bleef het een stormloop op het doel maar er was te weinig overleg. Bovendien werkte de keeper van Diever-Wapse als een magneet. Alles ballen op de keeper of alles tegen de paal of lat.

Totdat uit enkele aanvallen gescoord werd. Het waren de mannen die normaal wat minder scoren die hun moment of fame beleefden. Diever-Wapse scoorde vervolgens fraai uit een vrije trap. Zowaar werd MSC even onder druk gezet.

In de rust zette de trainer de puntjes op de i. De welbekende kreten als “de breedte van het veld gebruiken, niet lopen met de bal en elkaar de bal gunnen” werden geuit.

Na de rust was het veldspel beter. Toch werd er nog teveel voor eigen succes gegaan. Schieten vanuit de tweede lijn, schieten uit een moeilijke hoek en teveel lopen met de bal. Bovendien redde de keeper van Diever-Wapse regelmatig bekwaam. Dit gezegd hebbende liep in het voordeel van MSC de score verder uit.

Ondanks een goede eindstand van 1-10 was er na afloop van de wedstrijd sprake van enige gefrustreerdheid bij de jongens. De leider van Diever-Wapse deed hierover ook nog een duit in het zakje door tegen de jongens te roepen: “jullie hebben één fout gemaakt. Het had 1-20 moeten zijn…”. Gelukkig doet een douche wonderen. Met blije gezichten verliet MSC het sportpark met drie punten in de tas!