Vol goede moed en vast beraden om na het verlies tegen Alcides D1 van vorige week drie punten mee terug naar Meppel te nemen, werkten Vincent’s mannen hun warming up af. De supporters warmden zich aan een kop koffie in de mooie Achilles kantine. Net op tijd stonden zij weer langs de lijn De scheidsrechter had er duidelijk zin  in en floot iets voor negenen al voor het begin.
Snel werd duidelijk dat MSC D1 de bovenliggende partij was. Vol vertrouwen aanschouwden de supporters het aanvalsspel van MSC, dat kansen voor Maarten, Wesley en Niek  opleverde. Vreemd genoeg was de eerste goal toch voor de thuisploeg. Niet scherp genoeg verdedigen en het slecht wegwerken van de bal leidde tot een schietkans voor Achilles. Die kans werd met een goed schot over Jarne heen verzilverd, zodat Achilles D1 tegen de verhouding in op voorsprong kwam. De MCS-ers keken elkaar even vol ongeloof aan. Dit was duidelijk niet de bedoeling en de mannen schakelden gelukkig gelijk een tandje bij. Dat leidde bijna direct tot de gelijkmaker van Wesley.
MSC D1 bleef  daarna goed voetballen en wist voor rust nog vele kansen uit te spelen. Een aantal daarvan werd onschadelijk gemaakt door de prima keepster van Achilles. Niek en Wesley (2x) wisten haar wel te passeren. Jammer genoeg werd een nog één keer slordig verdedigd. Na een rare klutsbalsituatie ,waarbij er meerdere keren zeer matig werd ingegrepen, was het uiteindelijk Jarne zelf die de bal ongelukkig tegen het eigen net kopte. Met een ruststand van 2-4 werd er gerust.
Na rust werd het nooit meer echt spannend. Achilles D1 was niet in staat om gevaarlijk te worden.  Onze verdediging was domweg te sterk voor hen. MSC bleef redelijk geconcentreerd voetballen en was te goed voor de Assenaren. Weer was het de keeper die een monsterscore in de weg stond. Wesley wist er nog twee goals in te prikken. Eén daarvan was een prima ingeschoten penalty. Verder was ook Achilles zo ongelukkig een eigen doelpunt te maken. Met een 2-7 overwinning namen de mannen van Vincent Kuik dus revanche voor de nederlaag van vorige week. Een prima herstel dus, waarvoor ze alle complimenten verdienen. Prima gedaan mannen!!!